Bezpečnostní zámky zajistí vaše obydlí

Hledáte skutečně kvalitní zabezpečení obydlí? Bezpečnostní zámky od Metalia Architekt Partner s.r.o., předního dodavatele klik ke dveřím, dveřního kování i bezpečnostních vložek, jsou potom skutečně tím pravým, co vy i vaše obydlí potřebujete. Bezpečnostní zámky od německého výrobce DOM Sicherheitstechnik vás překvapí nejen vysokou kvalitou, ale též extrémně dlouhou životností a spolehlivém záručním i pozáručním servisem.

Bezpečnostní zámky, které naleznete v nabídce společnosti Metalia Architekt Partner s.r.o. či v nově otevřeném e-shopu www.kovani-dvere.cz, splňují nejnáročnější požadavky na kvalitu a dlouhou životnost. Bezpečnostní vložky i bezpečnostní zámky jsou dodávány v jakýchkoliv rozměrech a v nabídce jsou i s aktivní ochranou v klíči.

Bezpečnostní vložky od Ap-metalia.cz
Součástí každé bezpečnostní vložky jsou samozřejmě bezpečnostní karty a aktivní ochrana proti odvrtání. Bezpečnostní vložky lze začlenit do jakýchkoliv uzamykacích systémů, jsou vhodné pro každý typ dveří a díky vysoké kvalitě a bezpečnostnímu systému mají ochranu proti rozlomení vložky a vytržení válce.

Zajímavostí bezpečnostních vložek je, že disponují speciální úpravou, která umožňuje odemknout vložku i při zasunutém či pootočeném klíči z druhé strany dveří. Nemusíte se tedy bát, že se při zabouchnutí dveří či v případě hrozícího nebezpečí nedostanete do objektu.

Bezpečnostní vložky a bezpečnostní zámky
Kompletní sortiment doplňků k Vašim dveřím, jakými jsou nejen bezpečnostní zámky a bezpečnostní vložky, ale také dveřní kliky, okenní kliky, dveřní kování, madla aj. můžete zakoupit online v e-shopu www.kovani-dvere.cz. Anebo pokud si chcete to správné bezpečnostní kování či bezpečnostní vložky vybrat osobně, stačí navštívit kamennou prodejnu Metalia Architekt partner s.r.o. v Rennesské ulici č. 12 v Brně.

Vsaďte na prověřenou kvalitu. Bezpečnostní vložky a bezpečnostní zámky vám zaručí klidný spánek. Pro dotazy či objednávky využijte některý z níže uvedených kontaktů:
Tel.: 723 642 952
www.kovani-dvere.cz

září 2017

Dům budoucnosti podle Living Tomorrow - video

LivingTomorrow dům budoucnostiVše je řízeno dotykovým displayem, uvádí se v našem dnešním videu s ukázkou dalšího řešení domu budoucnosti, kterou jsme vybrali v rámci volného seriálu z videí na YouTube. Uvidíte futuristickou kuchyni, objednávku vína s otiskem prstu místo kreditní karty, výběr filmu k vínu na večer, display v zrcadle v koupelně, vedle ve stěně koupelny malé domácí solárko a další podobné inspirace. Ale pozor tento dům budoucnosti je drahý, jak říká sličná průvodkyně v závěru anglického komentáře.